2017. március 30., csütörtök

HOGYAN MŰKÖDIK A LAMININE, A TERMÉSZETES ŐSSEJT KÚRA A SZERVEZETBEN?

HOGYAN ÉRTHETJÜK FÉLRE, ÉS MI AZ, AMIT FONTOS MEGÉRTENI AZ ÖNREGENERÁCIÓS FOLYAMATTAL KAPCSOLATBAN, AMIT A LAMININE KÉSZÍTMÉNY LÉTREHOZ.


Nézzük meg, és értsük meg egy példa kapcsán:

Emberünknek fáj a térde, mert mondjuk ízületi problémái vannak.

Elkezdi szedni a LAMININE – Természetes Őssejt Kúrát. Eltelik 1 hét, 2 hét, 1 hónap, majd 2 hónap, és a térde még mindig fáj.

Ugye könnyen azt hihetné, hogy „nála a LAMININE nem működik”. Pedig, minden esetben működik, hiszen a klinikai tesztek és terméktapasztalatok ezrei is igazolják.

Közben, az emberünknek nem is volt tudomása arról, hogy a szervezetében milyen káros, akár életveszélyes, negatív elváltozások voltak már folyamatban. Viszont ezek még „nem jelentkeztek és nem döntötték le a lábáról”.

A LAMININE – Természetes Őssejt Kúra úgy működik, hogy a szervezet önregenerációs rendszerét segítve, először a legkritikusabb negatív elváltozásokat hozza rendbe. Majd fokozatosan kerülnek sorra, az „életfenntartáshoz nélkülözhető problémák”.

Tehát, a példánkban szereplő, „térdfájás is kijavításra kerül”, miután a fontosabb dolgok rendbe lettek hozva.

Emberünk sosem fogja megtudni, hogy az életét mentette meg a LAMININE – Természetes Őssejt Kúra, mert „mindezt észre sem vette, hiszen nem is érezte”, hogy a térdfájásán kívül, más baja is lenne. Amit érzett, az az, hogy „még mindig fáj a térde”.

ÖSSZEFOGLALVA:

A LAMININE – Természetes Őssejt Kúra minden esetben működik, csak lehet, hogy „nem érezzük” azt az első héten, első hónapban. Ezért javallott, hogy minden esetben egy hosszabb, esetenként több hónapos kúrát csináljunk végig!

Az eddigi terméktapasztalatok egyértelműen megmutatták, hogy van akinél már az első héten, van akinél fél – egy év leforgása alatt, de jelentkezett a pozitív hatás.

Nézd meg ezt a 1,5 perces videót, ahol Dr. Edward Andujar, a LifePharm Global Network kutató orvosa röviden elmagyarázza a LAMININE működését.

Kapcsold be a videobox alján a ” CC ” gombot a magyar feliratokhoz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése