2017. május 24., szerda

Hogyan tesztelte le Andrea a Laminine hatékonyságát?!


Egy régóta alakuló történetet mesélek el. Andrea felhívott 2016. októberében és a Laminine -ról érdeklődött.

Szkeptikus volt és kicsit bizonytalan, azzal kapcsolatban, hogy amit vett egy embertől, egy doboz Laminine –t, hogy az vajon eredeti lehet-e? Ezért ajánlottam neki, hogy vegyen akkor közvetlenül a LifePharm cégtől! – így indult az ismeretségünk.
Miután párszor beszéltünk és elolvasta a blogom anyagait (melyeket ide feliratkozva bárki megkaphat), eljutott arra a pontra, hogy megadja a Természetes Őssejt Kúrának a lehetőséget, és kipróbálja saját magán is a Laminine készítményeket. Akkor még nem mondta el, hogy pontosan mi az, amit rendbe akar hozatni a Laminine –nal.
Utólag mesélte el, hogy „letesztelte” a Laminine szedését. Mégpedig úgy, hogy 2 hétig csak napi 2 x 1 kapszulát szedett. Természetesen éhgyomorra és bő vízzel, majd utána 25-30 percig nem evett-ivott semmit. Ezt már az elején megbeszéltük, hogy csak akkor fog hatékonyan működni, ha megfelelően szedi.
Az első 2 hét alatt nem érzett semmi javulást, ezért felemelte a napi adagját 2 x 2 Laminine –ra. Akkor még nem szedte a Digestive+++, emésztőrendszert rendberakó készítményünket, mert „nem volt meg a bizalma” még a Laminine –ban sem.
Teltek a hetek … végül jelentkezett. Már az Örömhírrel! Elkezdett javulni a problémája!
Ekkor már kezdett odafigyelni arra is, hogy ajánlottam neki a Digestive+++ készítményt, ami hatékonyabbá teszi a Laminine felszívódását is, mivel rendbe teszi az emésztőrendszert.
Már a következő rendelésénél mindkét készítményt kérte. Meg is lett az eredménye!


A javulása, amit az alábbi összefoglalásában le is írt, sokkal hatékonyabb lett a Digestive+++ hatására.

Így kezdődött, ezt írta valamikor még a legelején:

Szia! ne haragudj hogy zavarlak …. Elkezdtem szedni… de nagyon nagy étvágyam lett tőle. Ez lehetséges?

Majd pár nap után már ezt írta:
Elmúlt a nagy étvágy … most harmadik napja szedem … ahogy alakulok informállak…

Teltek a hetek, hónapok és aztán eljutottunk idáig:

Olvasd el, hogy mit ír Ő a saját jobbulását illetően, mivel megkértem, hogy foglalja össze mindazt, amit ezzel kapcsolatban el akar mondani:

40 éves nő vagyok (ortodox hívő). Nagyon sok egészségügyi problémával kellett megküzdenem.
Körülbelül 7 évvel ezelőtt kezdődött minden. Fáradság, levertség, menstruációs panaszok ( fájdalom, nagyon kevés vérzés) székrekedés és meteorizmus (A has egyes megbetegedéseinél a belek, a gáz általi kitágulása igen nagy méreteket ölthet. Ezen gázok túlnyomóan a tápanyag bomlási termékeit képezik. A fokozott gázfelhalmozódás oka egyrészt a tápanyag minőségében, másrészt az emésztési szervek állapotában rejlik – ezt én írtam ide.)
Az alsó végtagjaim, illetve időnként a kézfejem ujjai is bedagadtak és az ízületeim is fájtak.
5 év és sok orvosi kivizsgálás után kiderült a candidiasis, és az e mellett kialakuló vastagbélgyulladás.
Igaz, hogy a megfelelő, orvos által elrendelt gyógykezelést megkaptam, viszont magánemberként pótolnom kellett még valamit, mert érzi azt az ember, hogy ha valami nem teljes.
Egy nagyon kedves barátom ajánlásával találtam meg a Laminine-t, ill. a Digestive+++ étrend-kiegészítőket.
Nem nagyon hittem benne, de azért úgy voltam vele, hogy kipróbálom.
3 hónap után azt tudom mondani, hogy a Laminine remekül kiegészíti az orvosi gyógykezelést, de úgy is fogalmazhatnék, hogy pont az i -betűre.
A végtag ödémásodás fokozatosan szűnik, illetve javul.
A vitalitásom jóval nagyobb, menstruációs panaszaim megszűntek, vagy csökkentek.  A haspuffadás és az ezzel járó egyéb problémák is megszűntek, vagy a minimálisra csökkentek.
Amit biztosan a Laminine és a Digestive szedésének tudhatok csak be, mert az orvosi gyógykezelést már fél évvel korábban elkezdtem, és nem hozott önmagában kellő eredményt.

Foglaljuk össze, hogy „mi történt” Andreával!

1.)
Megismerte a Laminine –t, és tetszett neki, amit „ígér”, de szkeptikus volt az elején. Mégis úgy döntött, hogy azért kipróbálja – mint utólag elmondta, hálás, hogy hallgatott rám, és hogy volt türelmem foglalkozni vele és a kérdéseivel (Ez a dolgom 🙂 , ezt vállaltam fel!)
2.)
Elkezdte a napi 1 x 1 Laminine szedését, de nem jött az eredmény. Viszont nem abbahagyta, hanem emelte a napi adagot 2 x 2 kapszulára. A számára megfelelő adagolásnál már elkezdődött az a javulási szint, amit már érzékelt is.
3.)
Miután meggyőződött, hogy a Laminine nála is hatékonyan működik, már hajlandó volt a Digestive –t is elkezdeni szedni. E két készítmény kezdte aztán rendbe hozni azokat a panaszait, amit a fenti összefoglalójában le is írt.
4.)
Andrea 7 hónapja szedi a Laminine készítményeket, vagyis a Természetes Őssejt Kúrát, és megvan nála az eredménye is. Folytatja a Laminine szedését, mert már tudja, hogy működik, és jobbá teszi a mindennapjait, vagyis az ÉLETMINŐSÉGÉT!

Mindig azt mondom az embereknek, hogy hálásak lesznek (önmaguknak!), ha odafigyelnek,  megismerik és megtapasztalják a Laminine – Természetes Őssejt Kúra hatását magukon.
Valaki a múltkor kicsit megütközött azon, hogy az egyik előadásomban azt mondtam, hogy:
“Sikeréhes vagyok!”
Igen! – mert számomra Andrea története is SIKER! 🙂
Minden este 20:00 óra és 23:00 óra között ezen az oldalalmon tartok élő tájékoztatókat a Laminine kapcsán:
Hétfő és péntek:  – Laminine, a Természetes Őssejt Kúra és működése.
Kedd és Csütörtök: – Cégünk, az LPGN együttműködési ajánlatának ismertetése, mert szükségünk van olyan emberekre, akik megtalálják az „Andreákat” a világban, hogy minél több ember életminősége javulhasson.
Szerda:  – a világ első Bio Őssejt Kozmetikai Szérumának bemutatása.




Baráti üdvözlettel,
Lukács Ferenc
Ezen az oldalon nézheted meg este 20:00 és 23:00 óra között.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése